Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Йемен

Имот за продажба в Йемен

Йемен е държава, разположена в южния край на Арабския полуостров; официалното му име е Обединена република Йемен. Столицата е Сана. Граничи с Арабско море, Аденския залив и Червеното море и на изток с Оман и на север със Саудитска Арабия.

Ако искате да закупите имот за продажба в Йемен, трябва да знаете, че Йемен е една от най-слабо развитите страни в света и е най-бедната страна в Близкия изток.

Някога Йемен беше разделен на две държави: северен Йемен и южен Йемен. Двете страни са обединени през 1990 г. като Република Йемен.

След обединението избухва южно сецесионистко движение, но в крайна сметка то е покорено. Продължава напрежението между север и юг; някои южняци заявяват, че северната част на щата е икономически привилегирована.

Законът за инвестициите в Йемен беше актуализиран през 2002 г. Новият закон казва, че чужденците могат да притежават земя и недвижими имоти. От друга страна, новият закон има несъответствия. Според закона от 2002 г. чужденците могат да притежават 100% от земята и да изпълняват проекти без йеменски агент и без да получават лицензи за внос или износ от Министерството на промишлеността и търговията. Но това противоречи на търговския закон, който ограничава чуждестранната собственост до 49%. Затова преди да купите имот за продажба в Йемен е важно да говорите с експерти и да обърнете внимание.

През последните години Сана, нейната столица, преживя масивна програма за модернизация на инфраструктурата, в която пътищата бяха разширени и мрежите за обществени услуги бяха модернизирани. Сегашната градска структура на Сана и липсата на прозрачност продължават да предизвикват бързия растеж на града и водят до неефективно разрастване с ниска плътност и разпространение на неформални селища. Този факт не попречи на разработчиците от Персийския залив да инвестират и купуват имоти за продажба в Йемен, който се възприема като девствена земя, пълна с неоткрити възможности за инвестиции

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 36531

За продажба Други (жилищни имоти), Йемен, Sana'a, Sana'a, center

Reserved negotiation
За продажба
Други (жилищни имоти)

158 m²
Къща в центъра на Sana'a продажби, отлично строителство и централен жилищен район
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB